KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Aktualności

Spotkania adaptacyjne dla dzieci

Serdecznie zapraszamy na spotkania adaptacyjne dzieci 3-4 letnich wraz z jednym opiekunem w dniach 26 i 27 sierpnia 2021r. o godz. 16.30 . Zajęcia odbywać się będą z podziałem na dwie grupy. Rodziców obowiązują maseczki i dezynfekcja rąk. 

26.08.21 (czwartek) - Proponujemy zabawy i zajęcia integrujące w  budynku przedszkola oraz spotkanie  rodziców z dyrektorem przedszkola (obowiązuje zmiana obuwia ).

27.08.21 (piątek): Proponujemy zabawy swobodne i kierowane w ogrodzie.

Celem zajęć adaptacyjnych w przedszkolu jest ułatwienie maluchowi bezstresowego wkroczenia w świat grupy przedszkolnej. Podczas zajęć dzieci poznają przedszkole, nauczycielki i personel obsługi. Uczestniczyć będą  w zajęciach ruchowych, plastycznych oraz zabawach  integracyjnych  w sali i na terenie ogrodu przedszkolnego. Pragniemy, aby wszystkie dzieci z uśmiechem przychodziły do naszego przedszkola :)

Serdecznie zapraszamy 


Konkurs "Warszawa w kwiatach i zieleni"

Miło nam poinformować, że Przedszkole 97 bierze udział w konkursie "Warszawa w kwiatach i zieleni". Zachęcamy do obejrzenia zdjęć naszego pięknego ogrodu 

Zdjęcia ogrodu Przedszkola 97