KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Dyżur wakacyjny

Dyżur wakacyjny w 2021 r.

Prosimy Rodziców o składaniu deklaracji/ankiety na dyżur wakacyjny do dnia 12.03.2021 r. do godziny 16:00. Niezłożenie deklaracji wiąże się z brakiem możliwości uczęszczania do przedszkola w okresie wakacji.W związku z koniecznością  zaplanowania zaległych urlopów nauczycieli, prosimy o deklarowanie zapewnienia dzieciom opieki wyłącznie w niezbędnym terminie. W trakcie dyżuru wakacyjnego grupy będą łączone. Deklaracje podpisane przez obojga rodziców składamy osobiście w przedszkolu lub odsyłamy w formie skanu (zdjęcia) na adres mailowy: p97@edu.um.warszawa.pl w terminie do 12 marca br.

Deklaracja na dyżur wakacyjny

Informujemy, że nasze przedszkole w okresie wakacyjnym pracuje od 01.07.2021 r. do dnia 11.08.2021 r. Od dnia 12.08.2021 r. do dnia 31.08.2021 r. przedszkole ma przerwę w funkcjonowaniu. Dzieci będą mogły przez 6 tygodni uczęszczać do swojego przedszkola/oddziału przedszkolnego w szkole. Przez okres 2,5 tygodnia placówki pozostaną zamknięte. W celu zapewnienie dzieciom i nauczycielom bezpieczeństwa, przedszkola i oddziały przedszkolne w szkołach nie będą prowadziły opieki dla dzieci z innych placówek. Zapraszamy do zapoznania się z listem  Zastępcy Prezydenta m.st. Warszawy do rodziców przedszkolaków:

List do rodziców przedszkolaków

Wniosek o wydanie hasła

Podanie o zwrot nadpłaty